Meg ne fogd a tehén farkát!

Pol, Jan, dr., David Fisher

A Dr. Pol állatklinikája című televíziós sorozat sztárja most az olvasókkal is megosztja őszinte, szívmelengető és időnként kacagtató történeteit, amelyeket négy évtizedes pályafutása során gyűjtött csokorba. Dr. Jan Pol nem hétköznapi állatorvos. A holland származású doki csaknem negyven éve gyógyítja az állatokat egy michigani kisvárosban és környékén. Több mint félmillió páciense között nem csupán kutyák és macskák akadnak: a fehéregerektől kezdve a teheneken és birkákon át egészen a lovakig mindent látott és kezelt már. Dr. Pol sok mai állatorvossal ellentétben nem bízza magát a legmodernebb, drága szerkezetekre, ha meg kell állapítania, hogy érzi magát, mitől szenved egy állat. Jobban bízik a hagyományos módszerekben, még ha ez sokszor meglehetősen kellemetlen helyzetekkel is jár...

A szívvel-lélekkel megírt, lebilincselő stílusú visszaemlékezéseket olvasva hamar kiderül, miért vált dr. Pol Amerika kedvenc állatorvosává. Akik pedig szerették Gerald Durrell könyveit, Jan Pol sem fog csalódást okozni. Minden állatbarát számára kötelező olvasmány!

 "Mindazok, akik marhákkal foglalkoznak, őszintén örülhetnek annak, hogy ezek a jószágok nincsenek tisztában a saját erejükkel."

3 999 Ft

ragasztott kartonált

Szállítás: 1-3 munkanap

Raktári kód: 741249
EAN: 9786155492617
Kötésmód: ragasztott kartonált
Oldalszám: 264
Megjelenés: 2015
KSH: 4901100000
Eredeti megnevezés: Never Turn Your Back on an Augus Cow
Fordító: Bertalan György
Nyelv: magyar
Méret (mm): 142 x 200 x 20
Kiadó: Jaffa Kiadó

Új hozzászólás
(Nincs értékelés) Még nem szavaztak

TOP Szórakoztató