Egy jó kutya

Susan Wilson

Sorozat: Arany pöttyös könyvek

„Szeretem a kutyákat, és sok kutyás könyvet olvastam, de egyik sem tapasztott így az oldalakhoz, a végén pedig zokogtam.” – Jo, goodreads.com –

Adam March önerőből felkapaszkodott, sikeres üzletember. Mindene megvan: gyönyörű feleség, felelősségteljes beosztás, ragyogó baráti kör. Ám mindennek ára van, és a nyomás egyre nő – mígnem egy nap Adam végzetes hibát vét. Az asszisztense egy három szóból álló üzenetet hagy neki: „A nővére hívta.” Azt azonban senki sem tudja, hogy Adam nővére évtizedekkel ezelőtt eltűnt. Hogy ő testesíti meg a férfi kínzóan fájdalmas múltját, amit már maga mögött hagyott. És hogy a hiánya titokban végig gyötörte. Amikor az asszisztense nem törődik a sürgős, személyes telefonhívás magyarázatával, Adam képtelen uralkodni magán. És elszabadul a pokol.

Adamet kivezetik az épületből. Elveszíti az állását és a feleségét. Elveszíti azt az életet, amiért olyan keményen dolgozott. Úgy érzi, ennél lejjebb már nem süllyedhet, amikor a közmunka részeként egy ingyenkonyhára vezénylik. Ekkor még nem tudja, hogy az útjaik így keresztezik majd egymást Chance-szel.

Chance egy pitbullkeverék. Harcra tenyésztették, és ideje nagy részét abban a mocskos pincében tölti, ahol a harcok között tartják. Ám Chance se nem áldozat, se nem szörnyeteg. Sajátos lélekjelenléte segítségével sikerül megszöknie, és így találkozik össze Adammel.

Történet egy férfiról és egy kutyáról, akiknek sikerül megmenteniük egymást – úgy, ahogy arra sosem számítottak volna.

Hagyd, hogy magával ragadjon!

Mélyedj el! Kapcsolj ki! Légy jelen!

16 éves kortól ajánljuk!

3 699 Ft

ragasztott kartonált

Szállítás: 1-3 munkanap

Raktári kód: 1001578
EAN: 9789635618590
Kötésmód: ragasztott kartonált
Oldalszám: 336
Megjelenés: 2021
Eredeti megnevezés: One Good Dog
Nyelv: magyar
Méret (mm): 136 x 204 x 28
Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó

Új hozzászólás
(Nincs értékelés) Még nem szavaztak

TOP Szórakoztató

Arany pöttyös könyvek

Tovább